Keittiöunelmat toteen? Toimi nopeasti, sillä loppuvuoden toimitukset lyödään lukkoon näillä hetkillä!


UUTTA!

Nyt Jalokalusteelta Duroplast ja Bakeliitti -sähkörasiat sekä Iföelectric valaisimet keittiöösi ja asuntoosi.

Sähkötarvikkeet.jpg

MIELE TARJOUS!

UPEAT MIELEN 7000-SARJAN UUNIT -50% *

*KÄYTÄ HYÖDYKSESI MIELEN MAHTAVAA TARJOUSTA. KAIKKI UUNIT -50%, KUN OSTAT VÄHINTÄÄN 4 MIELEN KODINKONETTA. (EI KOSKE Miele H 7890 BP ).

LUE MIELEN UUNEISTA LISÄÄ TÄSTÄ. TARJOUS VOIMASSA VUODEN 2019 LOPPUUN.


TEETÄ KEITTIÖ TALON TYYLIIN. Kts tästä.


Miksi Jalokaluste? 

Monta hyvää syytä tilata Jalokalusteen käsintehty perinnekeittiö.

 

1.      Joka milli on vakiomitta. Jalokalusteen kaapistot sopivat aina haluttuun keittiötilaan ilman mittarajoitteita.

2.      Asiantunteva palvelu ja perinpohjainen suunnittelu. Perinnekeittiöiden suunnittelu on ihan oma alueensa ja meillä on siihen pitkä kokemus. Asiantuntevat myyjämme saavat valitsemasi keittiömallin sopimaan niin ergonomisesti kuin visuaalisestikin.

3.      Suomen suurin perinnekeittiövalmistaja ja Suomen laajin perinnekeittiömallisto. Sinulla on mahdollisuus valita itsellesi sopiva perinnekeittiösi useiden runkomallien ja materiaalien joukosta.

4.      Asennus kruunaa toimitukset. Samat puusepät valmistavat ja asentavat kalusteesi. Työn jälki on taattu!

5.      Paremmat materiaalit. Ei lastulevyä rungoissa ja ovissa. Kestävät materiaalit tekevät tuotteesta pitkäikäisen. Päämateriaaleina ovat rimalevy, massiivipuulevy ja kosteuden kestävä mdf.

6.      Vapaa värivalinta. Perussävyjen lisäksi voi valita ikioman sävysi. Näin saat keittiösi aina sopimaan sinun värimaailmaasi.

7.      3D-mallinnos hahmottaa upean keittiösi ja voit olla varma lopputuloksesta. (Tarjouksen keittiösuunnitelmat hahmotetaan käsiluonnoksin.)

8.      100% kotimaista. Avainlippu-merkki ja Design From Finland-tunnustus kertovat, että tuotteen suunnittelu ja valmistus ovat kotimaista alkuperää. Työn kotimaisuus osuus 100% ja materiaalien osalta noin 85%. Suosi kotimaista!

9.    Mallikaapistoihin voi tutustua näyttelytilassamme. Vain 20 minuuttia Helsingin keskustasta ja ilmainen parkkeeraus tehtaan pihassa.

10. Pienet VOC-päästöt. Oletko allergikko tai kemikaaliyliherkkä? Voimme valmistaa puukeittiön pienipäästöisistä materiaaleista.

11.   Miele kodinkoneiden jälleenmyynti. Haluamme, että keittiösi pysyy toimintakuntoisena myös kodinkoneiden puolesta. Siksi olemme valinneet Mielen yhteistyökumppaniksemme, jonka kodinkoneet tunnetusti kestävät vähintään 20 vuotta käyttöä.

12.   Toimitusaika on olennainen osa toimituskokonaisuuttamme. Siksi toimitusaikamme on vain 10 vkoa tilauksesta. Tämä on erittäin nopea toimitus täysin räätälöidystä ja käsintehdystä keittiötuotteesta.

13.   Sinun keittiösi hinta on … Ota yhteyttä ja kerromme sen sinulle. (Karkeat hintaluokat löytyvät keittiömallistojen yhteydessä.)

 

TERVETULOA TUTUSTUMAAN PERINNEKEITTIÖIHIMME!

Osoite: Valuraudankuja 2, 00700 Helsinki (Malmin Tattariharju)

Tarkemmat yhteystiedot tästä.


Miele uunikuva.jpg

Uskomaton Miele saatavilla Jalokalusteelta.

ETHÄN UNOHDA KEITTIÖTARJOUKSEN YHTEYDESSÄ, ETTÄ LAADUKKAAT KODINKONEET SOPIVAT LAADUKKAISIIN KAAPISTOIHIN…

LUE LISÄÄ...


JOKA MILLI ON VAKIOMITTA.

Jalokaluste toteuttaa perinteikkäät aikaa kestävät keittiömallit mittatilaustyönä.