Jalokaluste toimii Mielen laadukkaiden kodinkoneiden jälleenmyyjänä. Annamme teille pakettihinnan kodinkoneista keittiötarjouksen yhteydessä.

Mielen kodinkoneet verkkosivut

 

Uskomaton Miele:

Miele uunikuva.jpg

Höyryuuni, normiuuni ja yhdistelmäuuni samassa

XL-yhdistelmähöyryuuni täyttää kaikki toiveesi. Se on täysiverinen höyryuuni, joten se tarjoaa kaikki höyryuuneja käsittelevässä osiossa kuvatut edut. Lisäksi se on myös täysin varusteltu perinteinen uuni, joka sisältää kaikki tutut toimintatavat. Sen vahvuudet näkyvät kosteuden ja kuuman ilman yhdistelmäkypsennyksessä, jolla leivonnassa ja paistamisessa saadaan aikaan täydellisiä tuloksia.

 

Laita kolmea eri ruokaa samanaikaisesti

Useiden ruokalajien automaattisessa kypsennyksessä voidaan yhdistää enintään kolme eri ruokalajeille tarkoitettua automaattiohjelmaa. Lämpötilat, kypsennysajat ja toimintatapa asetetaan automaattisesti. Laite ilmoittaa, milloin ja missä järjestyksessä yksittäiset ruoat täytyy laittaa uuniin, jotta ne kaikki valmistuisivat samanaikaisesti. Näin voit valmistaa useiden ruokalajien aterioita stressittömästi ja täydellisellä ajoituksella.

KATSO LISÄÄ :  MIELE YHDISTELMÄHÖYRYUUNIT

 

MIELE  TWO IN ONE

Miele KMDA 7774 FL kuva1.jpg

MIELE 'TWO IN ONE' UUTUUS INDUKTIOTASO LIESITUULETTIMELLA KMDA 4777 FL

Huippuluokkaa

Con@ctivity 2.0 -toiminnolla voit keskittyä täydellisesti ruuanlaittonautintoon. Näin siksi, että liesituuletin ja keittotaso kommunikoivat keskenään. Keittotaso siirtää asetukset liesituulettimen elektroniseen järjestelmään, joka säätää tuuletustasoa automaattisesti. Sinun ei tarvitse edes muistaa sammuttaa tuuletinta jälkeenpäin. Kaikissa Mielen "TwoInOne"-keittotasoissa on vakiovarusteena Con@ctivity 2.0.

LISÄTIETOJA: TWO IN ONE KMDA 7774


Jalokaluste toimii jälleenmyyjänä Italialaisille uuneille ja lattialiesille. Edustamiamme merkkejä ovat mm. Smeg, Ilve ja Lofra. Muitakin löytyy.

   

''Smeg on yksi johtavista kodinkoneiden valmistajista, jonka juuret ulottuvat 1800-luvun pohjois-Italiaan. Smegin avulla kodinkoneet ottavat keskeisen aseman kodin sydämessä. Taito teknologian ja tyylin yhdistämiseen on avaintekijä aidosti ikonisten tuotteiden luomisessa.''

Lisätietoja mallistoista Smegin sivustoilla.


     

'' Yli 60 vuoden perinteillä ILVE-tuotemerkki on omistautunut valmistamaan ainutlaatuisia käsityönä tehtyjä italialaisia kaasuliesiä intohimoisille koti- ja ammattikokeille.''

 

Lisätietoa mallistoista Ilven verkkosivuilla

 


  

''Lovaton veljekset perustivat LOFRAn vuonna 1956 sodan jälkeisenä aikana. He aloittivat rakentamalla valurautapatoja sodan jäänteistä. Myöhemmin he siirtyivät retkikeittiöihin ja liesiin ja lopulta ruostumattomasta teräksestä tehtyihin kaasuliesiin kotikäyttöä varten.''

 

Lisätietoa mallistoista Kaasuvalon verkkosivuilla sekä Lofran verkkosivuilla