50-LUVUN RETRO

Jalokalusteen retro-mallistot antavat tuulahduksen raikkaasta 50-luvusta. Puukuviolliset tai värikkäät ovet, näkyvät valkoiset rungot ja lankavetimet tuovat mieleen aikakauden historiaa. 

Keittiössä saa olla VÄRIÄ.

Retrokeittiö on in! Se panee rokkaamaan!

Retrokeittiöt 9.000 € - 18.000 € ->


Retrokeittiö Katissa yhdistyy upeat tiikkipinnat, yön mustat huulletut ovet, vaalea VirrVarr laminaattitasot sekä kromiset sormikoukkuvetimet. Vinoliukuovikaapisto on myös aitoa retroa. Jääkaappi on Bompani 70 cm.

Huomaa ihana ruutumaalaus puulattiassa.

Suunnittelu Kati Kamppinen.

 - - -

HABITARE 2017-messuilla esittelemämme SUOMI100 RETROKEITTIÖ sykähdyttää suomalaisuuden ydintä: upeaa kotimaista muotoilua ja sinivalkoista värimaailmaa.

 - - -

OMAKOTI 2017- messuilla esittelemämme Turkoosi Retrokeittiö

Piristä keittiötäsi raikkailla sävyillä retrohenkeen. Tilava Fulgorin 90 cm uuni ja induktiotaso näppärällä kaasupolttimolla antavat monipuoliset ja tunnelmalliset ruuanlaittomahdollisuudet. VirrVarr vaalea lamitaso tiikkireunalla ja tiikkilaatikot. Siinä herkkua kerrakseen :) 

 - - -

Kuvassa retrokeittiö Tarja. Harmaat huulletut ovet, valkoinen VirrVarr -laminaatti tammireunalla, lankavetimet, rst-pesupöytä. Siinä muutama yksityiskohta, joista Jalokalusteen retrokeittiö on tehty.

 

 

 - - -

HABITARESSA 2016 esittelemämme Retrokeittiö

Habitaren oliivinvihreässä Retrokeittiö Elinassa on huulletut ovat ja tiikkitankovetimet. Työtasossa on tiikkireunainen ruskea koiranluukuviollinen laminaattitaso.

- - - 

Retromalli: Elina, beige.   Puuvetimet ja fiftarityylisen laminaattitason reuna tiikkiä, sormikoukkuvetimet. Ah, mikä ihanuus!

- - - 

Retro-malli: Tuulikki, vihreä.   Huulletut ovet, lankavetimet, rst-pesupöytä ja lattiaparketista viimeistelty fiftaritason etureuna.

- - - 

Retro-malli: Helena - siniharmaa. Puutankovetimet ja tasot koivua.