VANHANAJAN KEITTIÖT

Nykypäivän trendit kunnioittavat vanhaa ja kestävää. Ihmiset hakeutuvat juurilleen, myös sisustuksessa.

Klassisissa keittiömalleissa toteutuu perinteinen ulkonäkö ja nykyajan toiminnot. Laatikoiden etulaudat ja ovet istuvat kauniisti rungon sisään. Näkyviin jäävät sarananoiden tappiosat antavat säväyksen vanhanajan lehtisaranasta. 

Hyvin sommitellut kaapistot rytmittyvät tyylikkäästi ja kestävät katsetta ja aikaa. Vanhanajan keittiökalusteemme ovat arvokalusteita, jotka halutaan säilyttää ja kunnostaa vielä vuosikymmenienkin jälkeen.

Vanhanajan keittiöt 12.000 € - 35.000 € ->


Vanhanajan keittiömalli Helen

Vanhanajan keittiö Helenissä on englantilaista tyyliä.

Pensselimaalatut pehmeät sävyt luovat harmonian mattamustan lieden ja kakluunin kanssa. Ikkunasta avautuu näkymä puutarhaan ja 72 cm syvä carrara kvartsitaso antaa tilaa ruuanlaitolle. Kvartsitasossa on antiikkimuotoreuna. Posliiniallas on englantilainen Shaw of Darwenin Douple Bowl 800. Lattialiesi kaasu- ja induktiotasoilla sekä huuva ovat italialaisen Ilven. Festivon 100 CF kylmiöpakastin on maalattu myös sävyyn. Vihertävä Morris & Co Pimpernel -tapetti takaseinällä. 


Vanhanajan säilytyskaapistot makuuhuoneessa

Kartano eleganssia. Vanhanajan Helen säilytyskaapistot sävytettynä englantilaisittain London Stone n:o 6. Kaapistot ovat sisältä valaistut sekä varustettu tankohissimekanismein.


Vanhanajan kylpyhuone-eleganssia

Kaapisto pensselimaalattu F&B  Brinjal 222. Taso ABL:n Botticino kvartsi 30mm.  Laatta sekä lattiassa että suihkutilan seinällä Roma calacatta ja muualla seinillä on kiiltävä Country vision laatta ABL:sta. 

Ja pikkuvessa:

Käsinmaalattu mustalila kaakeli on Rakennusapteekista ja tapetti on englantilainen Morris&co:n Bird and Pomegranate (Charcoal/Sage). Lattialaatta on espanjalainen Equipe Caprice Deco Flower Pastel Mate 20x20 ABL:stä. Jalokalusteen vanhanajan wc-kaapistomalli Helen.


HABITARE 2017-messuilla esittelemämme vanhanajan keittiö

HABITARE 2017-messuilla esittelemämme vanhanajan keittiö keskiharmaalla sävyllä sekä antiikkipatinoiduilla pronssivetimillä. Tummat sävyt lisäävät arvokkuutta.


Hiilenmusta vanhanajan keittiö:

Hiilenmusta vanhanajan keittiö kuparivetimillä, kuparihanalla ja -altaalla yhdistettynä 50 mm paksuun betonitasoon luovat yhdessä jännää sekoitusta, joka sopisi moderniinkin asuntoon.


HABITARESSA 2016 esittelemämme Vanhanajan keittiö:

.

Vanhanajan keittiö Helmissä on kehysovessa kaunis muotoreuna ja taso Carrara-marmorista. Posliiniallas on Shaw of Darwenin Butler 600. Sähköuuni, kaasuliesi ja upea huuva ovat italialaisen Lofran muotoilua


Vanhanajan keittiömalli Helmi III


Vanhanajan keittiömalli Helmi II


Vanhanajan keittiömalli Helmi


Vanhanajan keittiömalli Aino