TA KONTAKT

Vill du också ha ett stiligt Jalokaluste kök? Välkommen till vårt showroom för att välja modell och material till just ditt kök. Kontakta någon av våra köksplanerare och boka en tid.

KÖKSPLANERING/FÖRSÄLJNING:

Henrietta Nordström

tel. +358 40 132 5918
henrietta.nordstrom@jalokaluste.fi

Jag har en bakgrund som Formgivare YH och har tidigare jobbat både med inredningsplanering och köksplanering. Dessa jobb ger mig en bra grund för mitt nuvarande jobb som köksplanerare vid Jalokaluste. Jag älskar att jobba med former och färger och att hitta de rätta lösningarna åt mina kunder.

Jag gillar också att jobba med en kvalitativ produkt som skiljer sig från mängden. Det bästa tacket jag kan få för mitt jobb är när mina kunder är äkta glada över och förtjusta i sitt nya Jalokaluste-kök.

Henrietta suunnittelee uuden keittiösi myös suomeksi.
Henrietta can help you create your dream kitchen also in English.

Ta kontakt så planerar vi tillsammans köket som du alltid velat ha.

KÖKSPLANERING/FÖRSÄLJNING:

Sami Numminen

tel. +358 50 320 8187
sami.numminen@jalokaluste.fi

Olen työskennellyt puusepäntuotteiden valmistuksen ja suunnittelun parissa lähes 20 vuotta. Vaativia perinnekeittiömallistokokonaisuuksia olen  suunnitellut ja toteuttanut jo yli 13 vuotta. Jalokalusteen keittiömallistojen parissa työskentely on luonnollista jatkumoa urallani.

Minua innostaa ajatus, että saamme toteuttaa perinnemallistoja, jotka kuuluvat syvästi suomalaisuuteen, ja jotka voidaan uudelleen elvyttää henkiin ja tuoda ihmisten koteihin. Perinnekeittiökaapistojen retreä rytmitys ja värien käyttö antavat vaihtelua valkoisen moderniin peruskaapistomaailmaan.

Your kitchen projects can be planned also in English with Sami.

Soita minulle,  laitetaan uusi keittiösi alulle!

LEDNING:

Dan Nordström
Operativ chef

puh. +358 41 440 0142
dan.nordstrom@puupalvelu.net

www.puupalvelu.net

PLATS:

Jalokalustes fabrik (det finns en skylt på sidan av byggnaden:  JALOKALUSTE)
Valuraudankuja 2, 00700 Helsingfors

tel. 010 423 3050, myynti@jalokaluste.fi
y-nummer 1093009-2

Fabrikens showroom: Valuraudankuja 2, 00700 Helsingfors

Showroomen är öppen utan tidsbokning på onsdagar kl. 10.00-17.00. Man kan också boka en egen tid till showroomen genom att kontakta våra köksplanerare.

I showroomen håller vi avstånd och desinficerar våra händer med handdesinfektionsmedel samt använder ansiktsmask så  länge som Coronapandemin är i kraft. Vi jobbar inte som sjuka och hoppas att våra kunder inte heller kommer sjuka till showroomen.

Vårt showroom finns i fabriksbyggnadens andra våning och man kan endast komma dit via trappor, det finns ingen hiss i byggnaden.

Ta kontakt