INHEMSKA TRADITIONSKÖK BASERat PÅ ÅRTIONDEN AV ERFARENHET

Jalokaluste har Finlands största traditionskökskollektion. Vi koncentrerar oss på att leverera skräddarsydda specialkök i kvalitativa material och enligt kundens mått och önskemål. Vi tillverkar köksmodeller enligt äldre stil, så som 50-tals kök, gammal stils kök och Jugendkök. De material vi använder är främst trä och möbelskiva, istället för spånskiva. Vi vill att våra kök ska hålla länge och att man ska kunna restaurera köken då den tiden kommer, förutom att de ska se vackra ut. På det sättet vill vi också delta i den hållbara utvecklingen.

20 år av starkt kunnande inom möbelbranschen ger oss en bra grund att leverera inhemska kvalitetskök i äldre stilar. Vi erbjuder varje kund någonting speciellt så väl som i designen som också i fråga om materialen.

Jalokalustes kök tillverkas i vår egna verkstad i Malm, Helsingfors, hos Puupalvelu Jari Rajala Oy. Våra produktionsutrymmen är nya och de är utrustade med en modern maskinpark. Våra skickliga snickare ger våra produkter den där speciella hantverkskänslan. Jalokaluste är ett produktmärke under Puupalvelu Jari Rajala. Till Puupalvelus refernser hör bl.a. Kampin Kappeli och Helsingin Löyly.

Våra kunniga och erfarna köksplanerare är redo att hjälpa dig med ditt projekt.

Hurdan miljö bor du i? Kanske i ett Jugend-hus, eller ett 1950-tals höghus eller ett frontmannahus? Eller är dit hem ett hundra år gammalt stockhus? Eller kanske ett nybygge, dit du vill få en lite mer traditionell stil? Jalokaluste hjälper dig att förverkliga ett kök som passar till din egen stil.

Vi på Jalokaluste producerar våra kök i bl.a. äkta träskiva. På våra nätsidor, samt på instagram och facebook hittar du massor med inspiration och info om våra köksmodeller och redan genomförda fina projekt. Vi planerar och tillverkar själva våra kök och skräddarsyr dem så att de passar perfekt in i ditt hem. Ta kontakt med våra köksplanerare så hjälper vi också dig att få ditt nya drömkök.