VÄLKOMMEN TILL VÅRt SHOWROOM

 

Skulle du också vilja ha ett härligt Jalokalustekök?  

 

Välkommen till vårt showroom för att bekanta dig med våra olika köksmodeller och för att välja material och färger till just ditt kök!

Jalokalustes showroom är öppet utan tidsbokning varje onsdag kl. 10.00-17.00. Du kan också boka en egen planeringstid till showroomen till andra vardagar och andra tider. Ta kontakt till någon av våra köksplanerare så hittar vi en passlig tid till dig.

Vårt showroom finns på andra våningen i vår fabrik på adressen: Valuraudankuja 2, 00700 Helsingfors (Malm, Tattariharju). På fabriken står skylten Puupalvelu Jari Rajala Oy.

Covid-19 information:
I Showroomen håller vi avstånd och handdesinfektionsmedel och masker p.g.a. Coronapandemoin. I showroomen kan vi endast ta emot 1 familj / 2 personer åt gången, så att vi kan hålla passligt avstånd. Vi jobbar inte som sjuka och hoppas att våra kunder inte heller kommer till oss som sjuka.

Kontakta Henrietta 040 132 5918, Sami 050 320 8187  eller mejla myynti@jalokaluste.fi och boka en tid till showroomen. Du kan också mejla direkt till Henrietta eller Sami.