Outlet

Gamla stils köksgrupp

Vi säljer ett modellkök i vår gamla stils köksmodell. I bra skick, har endast visats på en mässa och i vårt showroom. Dörrarna och socklarna är tillverkade med askträ och framför de vita mdf-stommarna finns en ram i massiv ask. Båda ändskåpen har en vacker sida med liknande profil som dörrarna. Med tillhörande mörkgråa kvalitativa Legrabox metallådor. De synliga gångjärnen och handtagen är i mässingsfärg. Med tillhörande stenbänk i 30mm Carraramarmor med antikfräst kant, samt en 30cm hög bakskiva i samma material. Med kommer också många låddelare och tillbehör i både metall och trä samt sopkärl i plast.  I marmorbänken finns en öppning som passar en 50cm bred underlimmad diskho samt en öppning för en ca 60cm bred induktionsplatta. Även Miele induktionsplattan, 60cm integrerade diskmaskinen och den integrerade mikron är till salu (skilt pris).

Helheten är 3710mm bred och 600mm djup.  Marmorbänken är ca 3040mm bred och 620mm djup. Bakskivan är 300mm hög.

Man kan boka en tid till vårt showroom om man vill komma och titta närmare på köket. Köket säljs i det skick som det är. Kunden sköter själv om transporten eller så kan vi också ordna det för tilläggspris. Det är också möjligt att göra små ändringar vid behov för tilläggspris.

Outletpriset för köket är 5950e och Carrarabänken + bakskivan är 500e tillsammans. Kranen och diskhon i mässing är inte till salu.