moderna GARDEROBER

Beatrice

Jalokaluste tillverkar också modernare stils skåp med släta dörrar. Dörren kan också installeras ovanpå stommen istället för att stommen är synlig, allt enligt kundens önskemål. Vi satsar ändå på att garderoberna tillverkas i kvalitativa material och att de kan restaureras vid behov.

Beatrice modellen har släta, målade dörrar och luckor i trä eller mdf. Stommen är oftast vit innanför, men den kan även målas t.ex. i samma nyans som dörrarna om man så önskar. Man kan välja alla slags moderna mekanismer så som klädstänger med belysning, trådkorgar eller utdragbara trälådor för förvaring. Den valda handtagsmodellen sätter stilen på helheten. Dörrarna målas i önskad nyans och måtten anpassas enligt kundens utrymme, så att allting är skräddarsytt.

 

Jugend MODELLS GARDEROBER

Ellen

Vi har olika dörrmodeller till våra garderobstommar. Samma dörrmodeller som används i köket kan användas även i garderoberna, så att samma stil går genom hela huset. Här är vår Ellen jugend dörrmodell kombinerad med vår gamla stils dörrmodell. Som specialitet kan man också beställa en stege i massivträ med vilken man kommer åt även de garderober som finns högre upp. Mellan de övre och nedre garderoberna finns en stång på vilken man lägger stegen och stegen kan sedan flyttas just dit den behövs. Då stegen inte används förvaras den i sin egen vackra väggställning.

Ellen garderobsmodellen kan också göras med synliga stommar.

 

GAMLA STILS GARDEROBER

Helena

Herrgårdselegans som fungerar lika bra överallt. Gamla stils Helena-garderoberna i engelsk stil är målade med Farrow&Balls nyans London Stone nr 6. Även inhemska Tikkurila och Teknos har vackra färgnyanser som kunden väljer själv. Skåpen har belysning inuti och är utrustade med stångmekanism. Kunden väljer själv vad för slags utrustning som behövs inne i garderoben.

Sarlotta

I Sarlotta klädrummet har utrymmet utnyttjats effektivt med höga garderober som går ända upp till taket. Det finns skåp på båda sidorna i klädrummet. Husets egna vita golvlister fortsätter vid skåpens sockel och bryter fint mot det vackra plankgolvet i trä.

Garderoberna gömmer samtidigt el- och rörteknik, som finns bakom skåpen. Skåpen kan förutom att de görs enligt måttbeställning även göras mindre djupa och på så sätt får man utnyttjat minsta lilla vrå i rummet.