Outlet

Vanhan ajan tyylinen keittiöryhmä

Myydään hyvässä kunnossa oleva saarnipuinen keittiöryhmä. Ollut ainoastaan messuilla sekä meidän showroomissa esillä. Ovet ja sokkelit ovat saarnipuuta sekä runkojen etureunassa massiivisaarnipuinen kehys, sisältä valkoista kosteudenkestävää mdf levyä. Molemmissa päädyissä vanhan ajan tyyliset kehyspäädyt. Tummanharmailla laadukkailla Legrabox metallilaatikoilla. Messinginväriset näkyvät tappilistasaranat ja messinkiset vetimet.  Lisäksi 30mm Carraramarmoritasolla jossa antiikkihiotut reunat sekä takanosto samasta materiaalista. Mukaan tulee myös monta laatikon jakajaa metallista sekä puusta sekä muoviset jäteastiat. Marmoritasossa on 50cm leveälle alta liimattavalle altaalle sopiva aukko sekä aukko noin 60cm leveälle induktioliedelle. Myös Mielen induktioliesi, integroitava mikro sekä astianpesukone ovat myynnissä.

Kokonaisuus on 3710mm leveä ja 600mm syvä. Taso on noin 3040mm leveä ja 620mm syvä.  Takanosto on 300mm korkea.

Showroomiin voi varata ajan jos haluaa tutkia kokonaisuutta tarkemmin. Keittiöryhmä myydään siinä kunnossa kun se tällä hetkellä on. Pieniä muokkauksia on mahdollista tehdä lisähintaan.

Outlet hinta 5950e sekä Carraramarmoritaso takanostoineen 500e. Rahti voidaan lisätä ja hinta lasketaan tilausvaiheessa. Allas ja hana eivät ole myynnissä.

 

Miele kodinkoneita

Myydään showroomissamme esillä olleita mallikoneita -50%. Koneissa on normaali 2 vuoden valmistajan takuu:

-Miele integroitu astianpesukone 60cm, malli G6665 SCVi XXL, 600e