Kotimaisia perinnekeittiöitä vuosikymmenten kokemuksella

Jalokalusteella on Suomen laajin perinnekeittiömallisto ja valmistamme tuotteita myös vanhojen mallien mukaan. Keskitymme asiakaskohtaisesti räätälöityjen erikoiskeittiöiden valmistukseen. Kahdenkymmenen vuoden vahva osaaminen huipentuu perinteisten, kotimaisten keittiöiden valmistuksessa, ja tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme jotakin erityistä, niin designin kuin materiaalienkin suhteen.

Jalokalusteen keittiöt valmistetaan Helsingin Malmilla sijaitsevassa Puupalvelu Jari Rajala Oy:n  puusepäntehtaassa.  Tuotantotilat ovat uudet ja ne on varustettu nykyaikaisilla koneilla ja laitteilla. Taitavien puuseppiemme tekemä viimeistely antaa tuotteillemme uniikin käsityön leiman. Jalokaluste on Puupalvelu Jari Rajala Oy:n tuotemerkki.

 Osaava henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua.

Millaisessa ympäristössä sinä asut? Jugend-talossa, 1950-luvun kerrostalossa tai rintamamiestalossa?  Onko kotisi sata vuotta vanhassa hirsitalossa tai vaikkapa uudisrakennuksessa, johon haluat aitoa, vanhaa tyyliä? Jalokaluste auttaa sinua toteuttamaan tyyliisi sopivan keittiön.

Me Jalokalusteella valmistamme keittiöt talon tyylin mukaisesti muun muassa aidosta puulevystä.  Sivuillamme esitellään ideoita, eri tyylejä ja jo toteutettuja kohteita. Ota yhteyttä, me suunnittelemme ja valmistamme kaikki kalusteet itse ja muokkaamme niitä joustavasti, sinua kuunnellen.