Kotimaisia perinnekeittiöitä vuosikymmenten kokemuksella

Jalokalusteella on Suomen laajin perinnekeittiömallisto ja valmistamme tuotteita myös vanhojen mallien mukaan. Keskitymme asiakaskohtaisesti räätälöityjen erikoiskeittiöiden valmistukseen laadukkaista materiaaleista. Käytämme pää-asiassa puuta sekä kalustelevyä tuotteissamme lastulevyn sijaan. Haluamme, että keittiömme kestävät aikaa, ja katsetta. Kalusteita voi myös kunnostaa kun sen aika tulee eli haluamme omalta osaltamme osallistua kestävään kehitykseen.

Kahdenkymmenen vuoden vahva osaaminen huipentuu perinteisten, kotimaisten keittiöiden valmistuksessa. Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme jotakin erityistä, niin designin kuin materiaalienkin suhteen.

Jalokalusteen keittiöt valmistetaan Helsingin Malmilla sijaitsevassa Puupalvelu Jari Rajala Oy:n  puusepäntehtaassa.  Tuotantotilat ovat uudet ja ne on varustettu nykyaikaisilla koneilla ja laitteilla. Taitavien puuseppiemme tekemä viimeistely antaa tuotteillemme uniikin käsityön leiman. Jalokaluste on Puupalvelu Jari Rajala Oy:n tuotemerkki. Puupalvelun referensseihin kuuluu muun muassa Kampin Kappeli sekä Helsingin Löyly.

Toimitamme ja asennamme keittiöt koko Suomeen ja myös Ahvenanmaalle. Sekä erikoistomituksena myös ulkomaille.

 Osaavat keittiösuunnittelijamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

 

Millaisessa ympäristössä sinä asut? Jugend-talossa, 1950-luvun kerrostalossa tai rintamamiestalossa?  Onko kotisi sata vuotta vanhassa hirsitalossa tai vaikkapa uudisrakennuksessa, johon haluat aitoa, vanhaa tyyliä? Jalokaluste auttaa sinua toteuttamaan tyyliisi sopivan keittiön.

Me Jalokalusteella valmistamme keittiöt talon tyylin mukaisesti muun muassa aidosta puulevystä.  Sivuillamme, sekä instagramissa ja facebookissa, esitellään ideoita, eri tyylejä ja jo toteutettuja hienoja kohteita. Suunnittelemme ja valmistamme kaikki kalusteet itse ja muokkaamme niitä joustavasti, sinua kuunnellen. Ota yhteyttä, niin autamme myös sinua toteuttamaan unelmakeittiösi.