tervetuloa näyttelytilaamme

 

Haluaisitko sinäkin Jalokalusteen upean keittiön kotiisi?  

 

Tervetuloa näyttelytilaamme tutustumaan eri keittiömalleihimme ja valitsemaan juuri sinulle sopivat materiaalit ja värit.

Jalokalusteen showroom on avoinna ilman ajanvarausta joka keskiviikko klo 10.00 – 17.30.  Voit myös varata oman, yksityisen suunnittelu-ajan muillekin arkipäiville suoraan keittiösuunnittelijoilta. Silloin ehdimme rauhassa keskittyä juuri sinun suunnitelmaan, myös aamu- ja ilta-ajat onnistuvat sopimuksen mukaan. Tehdas on avoinna pääsääntöisesti arkisin klo 8.00-16.00.

Tehtaan näyttelytila sijaitsee Helsingissä osoitteessa: Valuraudankuja 2, 00700 Helsinki (Malmin Tattariharju). Tehdasrakennuksen kyljessä on kyltti: Puupalvelu Jari Rajala Oy.

Covid-19 tiedote
Seuraamme viranoimaisten suosituksia koskien Coronapandemiaa ja tällä hetkellä otamme yhden asiakaskunnan kerrallaan sisään. Suosittelemme maskien ja käsidesin käyttämistä. Emme luonnollisesti tule kipeinä töihin ja uskomme myös, että asiakkaat tulevat ainoastaan terveinä showroomiin.

Ota yhteyttä Henriettaan 040 132 5918, Samiin 050 320 8187  tai meilaa myynti@jalokaluste.fi ja sovi aika tapaamiselle! Voit myös lähettää sähköpostia suoraan myyjille ja sopia ajan.