Irtokalusteet

Jalokaluste toteuttaa myös monen vuoden kokemuksella mittaan tilatut irtokalusteet jatkamaan keittiösi tyyliä, tai erikseen tilattuina. Esimerkiksi erityylisiä ruokapöytiä ja tuoleja, senkkejä, tv-tasokokonaisuuksia, kirjahyllyjä ja kirjaston kalusteita sekä vitriinikaappeja. Valmistamme kalusteet omalla tehtaallamme ja meillä on käytössä muun muassa cad-ohjelmat sekä cnc-tekniikka joten haastavimmatkin työt onnistuvat. Valmistamme erikoiskalusteita myös arkkitehtipiirustuksista.

Vitriini

Toteutimme asiakkaalle puisen vitriinin lasikehysovilla. Vitriini on sisäpinnaltaan tammiviilutettu mutta ulkopinnat ja ovet ovat koivuviilua ja maalattiin kauniiseen mattamustaan sävyyn. Ovien takana löytyy massiivitammipuiset laatikot joissa kauniit sormiliitokset. Ovien kehys on hieman kapeampi ja ovissa on piilosaranat. Näin ovista tulee osa mustaa kehystä.

Irtokalusteidemme mitoituksen voit myös itse päättää, näin saat kalusteen joka sopii täydellisesti juuri sinun tilaan. Ja tietysti valitset myös itse materiaalit ja värisävyt.

Eteisen retrotyylinen penkki

Meidän irtokalustemallistoon kuuluu tämä 1950-luvun eteiskaluste pehmeällä istuintyynyllä sekä saman sarjan eteisen avainkaappi. Malli on saanut inspiraatiota 50-luvun puhelinpöydästä. Tämä kokonaisuus on esillä showroomissamme.

Uniikki ruokapöytä

Suunnittelimme ja toteutimme asiakkaan loma-asuntoon näyttävän massiivipuisen, rustiikkisen ruokapöydän. Kannen suunnittelimme asiakkaan toiveiden mukaan uniikilla kuviolla joka muistuttaa puiden runkoja.

Rustiikkinen ruokailuryhmä

Toteutimme rustiikkisen, kartanotyylisen ruokapöydän massiivikoivusta sekä saman sarjan 12 tuolia.