Ota yhteyttä

Haluaisitko sinäkin Jalokalusteen upean keittiön kotiisi? Tervetuloa näyttelytilaamme valitsemaan sinun keittiömallisi ja materiaalisi.

Soita ja varaa aika tapaamiselle meidän keittiösuunnittelijoiltamme.

KeittiöSUUNNITTELU/MYYNTI:

Henrietta Nordström

puh. +358 40 132 5918
henrietta.nordstrom@jalokaluste.fi

Muotoilija AMK taustani sekä aikaisemmat työtehtävät sisustussuunnittelijana ja keittiömyyjänä antavat minulle hyvän pohjan Jalokalusteen kauniiden keittiöiden suunnitteluun. Rakastan sitä kun saan tehdä töitä muotojen ja värien parissa ja löytää asiakkailleni juuri heille sopivat ratkaisut. 

Mielestäni on myös erityisen mukava edustaa laadukasta tuotetta joka erottuu hyvällä tavalla joukosta. Paras kiitos minulle on uuteen Jalokaluste-keittiöönsä aidosti ihastunut, tyytyväinen asiakas.

Henrietta planerar gärna ditt nya drömkök på svenska.

Henrietta can help you create your dream kitchen also in English.

Ota yhteyttä niin suunnittelemme yhdessä unelmiesi keittiön.

KeittiöSUUNNITTELU/MYYNTI:

Sami Numminen

puh. +358 50 320 8187
sami.numminen@jalokaluste.fi

Olen työskennellyt puusepäntuotteiden valmistuksen ja suunnittelun parissa lähes 20 vuotta. Vaativia perinnekeittiömallistokokonaisuuksia olen  suunnitellut ja toteuttanut jo yli 13 vuotta. Jalokalusteen keittiömallistojen parissa työskentely on luonnollista jatkumoa urallani.

Minua innostaa ajatus, että saamme toteuttaa perinnemallistoja, jotka kuuluvat syvästi suomalaisuuteen, ja jotka voidaan uudelleen elvyttää henkiin ja tuoda ihmisten koteihin. Perinnekeittiökaapistojen retreä rytmitys ja värien käyttö antavat vaihtelua valkoisen moderniin peruskaapistomaailmaan.

Your kitchen projects can be planned also in English with Sami.

Soita minulle,  laitetaan uusi keittiösi alulle!

Dan Nordström

Johto:

Dan Nordström
Toimitusjohtaja

Tilauspuusepäntuotteet, erikoiskalusteiden tarjouslaskennat.

puh. +358 41 440 0142
dan.nordstrom@jalokaluste.fi

www.puupalvelu.net

KÄYNTIOSOITTEEMME:

Jalokalusteen tehdas (kyltti tehtaan kyljessä:  JALOKALUSTE)
Valuraudankuja 2, 00700 Helsinki. Tehdas on avoinna pääsääntöisesti arkisin klo 8-16.

puh. 010 423 3050, myynti@jalokaluste.fi
y-tunnus 1093009-2

Tehtaan näyttelytila: Valuraudankuja 2, 00700 Helsinki

Huomioithan, että showroomimme sijaitsee toisessa kerroksessa, jonne on kulku vain portaikon kautta.

Jalokalusteen showroom on avoinna ilman ajanvarausta joka keskiviikko klo 10.00 – 17.30.  Voit myös varata oman, yksityisen suunnittelu-ajan muillekin arkipäiville suoraan keittiösuunnittelijoilta. Silloin ehdimme rauhassa keskittyä juuri sinun suunnitelmaan, myös aamu- ja ilta-ajat onnistuvat sopimuksen mukaan. Tehdas on avoinna pääsääntöisesti arkisin klo 8.00-16.00.
 
 

Covid-19 tiedote
Seuraamme viranoimaisten suosituksia koskien Coronapandemiaa ja tällä hetkellä otamme yhden asiakaskunnan kerrallaan sisään. Suosittelemme maskien ja käsidesin käyttämistä. Emme luonnollisesti tule kipeinä töihin ja uskomme myös, että asiakkaat tulevat ainoastaan terveinä showroomiin.

 

LASKUTUSOSOITTEEMME: 

Ota yhteyttä