Ota yhteyttä

Haluaisitko sinäkin Jalokalusteen upean keittiön kotiisi? Tervetuloa näyttelytilaamme valitsemaan sinun värisi ja sinun keittiömallisi. 
Soita ja varaa aika tapaamiselle!

Keittiömyynti:

Henrietta Nordström

puh. +358 40 132 5918
henrietta.nordstrom@jalokaluste.fi

Olen  designia ja sisustamista rakastava väri-intoilija. Muotoilu-alan koulutus (Muotoilija AMK) sekä aikaisemmat työtehtävät sisustussuunnittelijana ja keittiömyyjänä antavat minulle hyvän pohjan Jalokalusteen keittiöiden suunnitteluun.

Mielestäni laadukkaan tuotteen kanssa on mukava tehdä töitä ja paras kiitos on uuteen Jalokaluste-keittiöönsä ihastunut, tyytyväinen asiakas.

Henrietta planerar också gärna ditt nya drömkök på svenska.
Henrietta can also help you create your dream kitchen in English.

Ota yhteyttä niin suunnittelemme yhdessä unelmiesi keittiön!

Keittiömyynti:

Sami Numminen

puh. +358 50 320 8187
sami.numminen@jalokaluste.fi

Olen työskennellyt puusepäntuotteiden valmistuksen ja suunnittelun parissa lähes 20 vuotta. Vaativia perinnekeittiömallistokokonaisuuksia olen  suunnitellut ja toteuttanut jo yli 13 vuotta. Jalokalusteen keittiömallistojen parissa työskentely on luonnollista jatkumoa urallani.

Minua innostaa ajatus, että saamme toteuttaa perinnemallistoja, jotka kuuluvat syvästi suomalaisuuteen, ja jotka voidaan uudelleen elvyttää henkiin ja tuoda ihmisten koteihin. Perinnekeittiökaapistojen retreä rytmitys ja värien käyttö antavat vaihtelua valkoisen moderniin peruskaapistomaailmaan.

Your kitchen projects can be planned also in English with Sami.

Soita minulle,  laitetaan uusi keittiösi alulle!

Johto:

Dan Nordström
COO

puh. +358 41 440 0142
dan.nordstrom@puupalvelu.net

www.puupalvelu.net

Sijaintimme:

Jalokalusteen tehdas (kyltti tehtaan kyljessä:  JALOKALUSTE)
Valuraudankuja 2, 00700 Helsinki

puh. 010 423 3050, myynti@jalokaluste.fi
y-tunnus 1093009-2

Tehtaan näyttelytila: Valuraudankuja 2, 00700 Helsinki

Showroomin keskiviikon avoimet ovet pitää pienen kesätauon 14-28.7 ja avoimet ovet jatkuu taas normaalisti  keskiviikkoisin klo 10-17 alkaen 4.8.2021. Ihana kesää kaikille asiakkaille!

Showroom on avoinna ilman ennakkovarauksia keskiviikkoisin klo 10.00 – 17.00. Ajanvarauksella myös muut arkipäivät ja ajat sopivat. Kysy lisää suoraan myynnistämme.

Showroomilla pidämme etäisyyttä ja käytämme käsidesiä ja kasvomaskeja  koronapandemiasta johtuen. Emme työskentele sairaana ja toivomme, että asiakkaat toimivat samoin 🙂

Huomioithan, että showroomimme sijaitsee toisessa kerroksessa, jonne on kulku vain portaikon kautta.

Ota yhteyttä