Modernit vaatekomerot

Beatrice

Modernit vaatekomerot. Jalokalusteelta saa luonnollisesti myös modernin tyyliset kalusteet, joissa ovet tulevat rungon eteen.

Tässä esimerkki vaatekomerosta, jossa on kaikki modernit mekanismit. Yhdistelemällä erityylisiä vetimiä saa kalusteisiin erilaisia ilmeitä. Ja kaappien ovisävy on meillä aina vapaasti valittavissa monista eri valmistajien värikartoista.

Jugend vaatekomerot

Ellen

Jugend vaatekomeroissa jatkuu sama gugendhenkinen ovimalli kuin asunnon keittiössäkin. Tässä komerokokonaisuudessa on erikoisuutena Jalokalusteen kauniit tammesta valmistetut massiivipuutikkaat joilla pääsee hyvin myös yläkaappien sisältöön käsiksi.

Tikkaita nostetaan kaunista reelinkiä vasten ja niitä voi siinä liikutella tarvittavaan kohtaan. Ja kun tikkaita ei tarvita niillä on oma, kaunis säilytysteline seinällä.

Vanhanajan vaatekomerot

Helena

Kartanoeleganssia. Vanhanajan Helena-säilytyskaapistot sävytettynä englantilaisittain London Stone n:o 6. Kaapistot on sisältä valaistut sekä varustettu tankohissimekanismein.

Sarlotta

Sarlotta vaatehuoneessa on tila otettu tehokkaasti säilytyskäyttöön korkeilla komeroilla, jotka hyödyntävät vaatehuoneen molemmat seinustat. Talon valkoiset jalkalistat kulkevat kaapistojen ympäri ja ”irrottavat” komerot kauniisti lankkulattiasta.

Komerot kätkevät huomaamattomasti taakseen sähkö- ja putkitekniikkaa.