Jugend vaatekomerot

Aada

Upea täysin kunnostettu kartano on sisustettu kauniilla Morris & Co tapeteilla ja aidolla savirappauksella. Kalusteissa on käytetty Jalokalusteen jugend ovimallia, joka luo yhteisyyttä eri huoneiden välille. 

Kaapistot ovat rakennettu ns. päälle lyövällä ovella, jolloin runko jää oven taakse, vastakohtana näkyvälle rungolle.


Jugend vaatekomerot

Ellen

Jugend vaatekomeroissa jatkuu sama jugendhenkinen ovimalli kuin asunnon keittiössäkin. Tässä komerokokonaisuudessa on erikoisuutena Jalokalusteen kauniit tammesta valmistetut massiivipuutikkaat joilla pääsee hyvin myös yläkaappien sisältöön käsiksi.

Tikkaita nostetaan kaunista reelinkiä vasten ja niitä voi siinä liikutella tarvittavaan kohtaan. Ja kun tikkaita ei tarvita niillä on oma, kaunis säilytysteline seinällä.

Vanhanajan vaatekomerot

Helena

Helena vanhan ajan vaatekomerot tuovat tilaan kartanoeleganssia. Kuvan kaapistot ovat sävytettynä englantilaisittain London Stone n:o 6. Tikkurilan sävykartoista löytyy myös kauniita sävyjä sekä käytämme NCS sävyjä. Kaapistot on sisältä valaistut sekä varustettu tankohissimekanismein.

Sarlotta

Sarlotta vaatehuoneessa on tila otettu tehokkaasti säilytyskäyttöön korkeilla komeroilla, jotka hyödyntävät vaatehuoneen molemmat seinustat. Talon valkoiset jalkalistat kulkevat kaapistojen ympäri ja ”irrottavat” komerot kauniisti lankkulattiasta.

Komerot kätkevät huomaamattomasti taakseen sähkö- ja putkitekniikkaa.

MODERNIT vaatekomerot

Beatrice

Jalokalusteelta saa myös modernin tyyliset kalusteet, joissa ovet tulevat rungon eteen. Satsaamme kuitenkin laadukkaisiin materiaaleihin jotta komeroita voisi kunnostaa kun tulee tarve.

Tässä esimerkki vaatekomerosta, jossa on kaikki modernit mekanismit. Yhdistelemällä erityylisiä vetimiä saa kalusteisiin erilaisia ilmeitä. Ja kaappien ovisävy on meillä aina vapaasti valittavissa monista eri valmistajien värikartoista. Komeroissa runko on yleensä valkoinen, mutta sen saa myös maalattuna esim. samaan sävyyn ovien kanssa jos asiakas niin haluaa. Kaikki meidän kalusteet räätälöidään sopimaan asiakkaan tilaan.