Fuusiokeittiöt

Annika

Fuusiokeittiössä yhdistyy vanha ja uusi niin materiaaleissa kuin muotoilussakin. Näin syntyy jännittäviä kombinaatioita ja aivan uniikkeja keittiöitä.

Fuusiokeittiössä Annikassa alakaapistot ovat hiilenmustaksi maalattua rimalevyä ja seinäkaapeissa valkolakattua, koivupintaista rimalevyä. Erikoisuutena tässä keittiössä on myös muutama sokkelilaatikko joka hyödyntää sokkelitilan tehokkaasti. Laatikot ovat massiivikoiva ja ne muodostavat yläkaappien ja sokkelin kanssa kauniin kokonaisuuden.

Taso on aitoa Carrara-marmoria. Saatavilla on myös hieman kestävämpiä marmorikvartsimateriaaleja, kuten Silestone, Ceasarstone ja Dekton-materiaaleja. Näitä saa meidän kautta tilattua ja ovat nähtävillä meidän showroomissa. Allas on rosterinen, alta liimattava malli ja hana on Tapwell SK887.

Fuusiokeittiöt alkaen noin 14.000 € – 27.000 € ->

Mariella

Mariella keittiössä on tummat alakaapistot ja komerot ovat entisajan rimalevyä (vrt. kimpilevy). Seinäkaapit ovat ilmeeltään tuoreempaa kuultomaalattua vaneripintaa, jossa vanerin raidallinen etureuna jää näkyviin. Saranoiden näkyvät päät viittaavat vanhaan lehtisaranaan.

Kaunis englantilaistyylinen Butler posliiniallas resonoi 1800-luvun loppua. Ilven kaasuliesi tuo ruuanlaittoon mukaan tulen – ihmiselle niin tärkeän elementin.
Tilava ”american pantry” on säilytysihme, johon mahtuu kasarit, kuiva-aineet  ja mausteet. Jopa mikro on saatu sinne mahtumaan ja sen saa kätevästi piiloon ovien taakse kun sitä ei käytetyä. Pystyvalot tuovat valoa ja luksusta.

Inari

Inari Fuusiokeittiö on ihastuttava sekoitus uutta ja vanhaa. Asiakkaan vanha tammipuinen vinoliuku-ovikaappi haluttiin säilyttää ja sisällyttää uuteen keittiösuunnitelmaan.

Asiakas teki täydellisen remontin kerrostalo-asuntoonsa ja sen yhteydessä keittiön sijanti siirrettiin. Keittiön ovissa on meidän kaunis Fuusio-vedinkolo ja ovet ovat tammiviilutetut ja maalattu asiakkaan valitsemaan sävyyn. Itse vedinkolo on sen sijaan jätetty tammeksi eli ainoastaan lakattu. Vedinkolo ja vanha liuku-ovikaappi sopivat näin yhteen ja myös laminaattitasossa on massiivitammireuna joka sitoo kaiken yhteen.

Tilaan valittiin kuparinen allas ja hana jotka tuovat hieman lämpöä ja ehkä aavistuksen vanhaa tunnelmaa keittiöön. Keittotasoon on integroitu liesituuletin joten näkyvyys säilyy koko keittiön läpi olohuoneeseen ja muihin tiloihin.

Asiakas on lisäksi itse tehnyt olohuoneen seinämaalauksen jossa toistuu kauniisti keittiön sävyjä.

Melissa

Raikkaassa Fuusiokeittiö Melissassa yhdistyy alakaapeissa vaakaviilutettu valkolakattu tammi näkyvillä, paksuilla rungoilla. Seinäkaapeissa on sen sijaan päälle lyövät nostomekanismein varustetut harmaat ovet jotka tulevat rungon eteen moderniin tyyliin. Keittiössä on myös massiivipuulaatikot jotka valmistetaan kaapin mittojen mukaan. Lisäksi löytyy sisälaatikko jossa puiset aterinlokerikko ja jakajat.

Erikoisuutena tässä keittiössä on meidän Fuusio ovi joissa vedinkolot ovat jyrsitty oven sisään ja ovat massiivipuuta. Upea kokonaisuus, jossa paksut rungot pääsevät oikeuksiinsa. Tasot sekä välitilat ovat saumattomasti yhteen liimattu Corian-komposiittimateriaalista. Corianin marmorisävy on Venaro White.

Jalokaluste toimii auktorisoituna Corian-tuotteiden valmistajana.

Jalokaluste toimittaa myös Mielen kodinkoneet sekä Tapwellin altaat ja hanat. Tässä allas on altaliimattu musta kromi Tapwell TA5040 ja hana musta kromi Tapwell Evo184 . Integroitava liesituuletin on Fjäråskupanilta ja siinä on kätevä, ylöstaitettava lasilippa joka suojaa kaapin pohjaa höyryiltä.