Ajaton keittiöt

Aurora

Aurora-keittiössä on sileät, sisään istuvat ovet 20-40-luvun tyyliin. Jääkaappi on integroitu viereisen seinustan komeroihin. Ylimmän kerroksen vino katto,  palkit ja ikkuna luovat upeaa tunnelmaa kunnostettuun puutaloon.

Yhdessä laadukkaiden marmoritasojen ja kauniiden rosteripintaisten nuppien kanssa tämä keittiömalli sopii yhtä hyvin sekä vanhaan arvokiinteistöön kuin uudiskohteeseenkin.

Elisa

Elisa-keittiö koristaa 70-luvun rivitaloa. Yksinkertaisella muotokielellään, ajattomalla värityksellään sekä laadukkailla materiaaleillaan se on kuin koru. Kauniit, näkyvät rungot ovat massiivipuuta ja tuovat muuten yksinkertaiseen malliin ripauksen puusepän tekemää henkeä verrattuna piilossa oleviin runkoihin. Ovetkin ovat puiset.

Keittiössä on myös aamiaiskomero johon saa kätevästi piilotettua keittiön pienkoneet pois tasoilta tarvittaessa. Ovia voidaan pitää auki kun koneita käyttää, ovet liukuvat silloin rungon sisään. Aamiaiskomeron ala-osassa on kauniit massiivipuulaatikot joihin mahtuu kaikki aterimet ja juomalasit sekä alimmaisena on tilaa asiakkaan omille kierrätysastioille.

Saarekkeeseen on integroitu liesituuletininduktio-yhdistelmä josta on tullut suosittu. Tämä on hyvä vaihtoehto katosta roikkuvaan liesituulettimeen kun halutaan, että näkyvyys saarekkeesta säilyy.