FUUSIOKEITTIÖT

 

FUUSIOKEITTIÖ ANNIKA (puukeittiö)

Uusin Fuusiokeittiömme on muunnos Fuusiokeittiö I:stä. Alakaapistot ovat hiilenmustaksi maalattua rimalevyä ja seinäkaapeissa valkolakattua, koivupintaista rimalevyä.

Taso on Carrara-marmoria, allas Intran FR520 ja hana on Tapwell SK887.

Fuusiokeittiöt 14.000 € - 27.000 € ->


FUUSIOKEITTIÖ II

Fuusiokeittiö II:ssa yhdistyy alakaapeissa vaakaviilutettu valkolakattu tammi näkyvillä rungoilla ja seinäkaapeissa päällelyövät nostomekanismein varustetut harmaat ovet.

Vedin kolot ovat jyrsitty oven sisään. Upea kokonaisuus, jossa paksut rungot pääsevät oikeuksiinsa. Tasot sekä välitilat ovat saumattomasti yhteenliimattu Corian-komposiittimateriaalista. Corianin marmorisävy on Venaro White.

Jalokaluste toimii auktorisoituna Corian-tuotteiden valmistajana.

Jalokaluste toimittaa myös Mielen kodinkoneet sekä Tapwellin altaat ja hanat. Tässä allas on altaliimattu musta kromi Tapwell TA5040 ja hana musta kromi Tapwell Evo184 .


FUUSIOKEITTIÖ I

Fuusiokeittiössä yhdistyy vanha ja uusi niin materiaaleissa kuin muotoilussakin. 
Tummat alakaapistot ja komerot ovat entisajan rimalevyä (vrt. kimpilevy). Seinäkaapit ovat ilmeeltään tuoreempaa kuultomaalattua vaneripintaa, jossa vanerin raidallinen etureuna jää näkyviin. Saranoiden näkyvät päät viittaavat vanhaan lehtisaranaan.

Shaw of Darwenin ihana posliiniallas resonoi 1800-luvun loppua. Ilven kaasuliesi tuo ruuanlaittoon mukaan tulen - ihmiselle niin tärkeän elementin.

Tilava 'american pantry' on säilytysihme, johon mahtuu kasarit, kuiva-aineet, mikro ja mausteet. Pystyvalot tuovat valoa ja luksusta.