50-LUVUN RETRO

Jalokalusteen retro-mallistot antavat tuulahduksen raikkaasta 50-luvusta. Puukuviolliset tai värikkäät ovet, näkyvät valkoiset rungot ja lankavetimet tuovat mieleen aikakauden historiaa. 

Retrokeittiössä on mahdollisuus käyttää värejä ihastuttavalla tavalla.

Uusretrokeittiöissämme rungot ja ovet ovat kosteuden kestävää mdf:ää. Retropuukeittiöt löytyvät täältä.

Retrokeittiöt 9.000 € - 18.000 € ->


Retrokeittiö Anneli

Kevät tulee ja niin tulevat kevään väritkin, joita on ihasteltu Kevätmessuilla Jalokalusteen osastolla.

Annelissa on retreä keltainen pääsävynä ja koivuiset vetimet ja valkoisen laminaattitason puureuna. Liukuovet tekevät Annelista hauskan ja käytännöllisen.

Retrokeittiö Kati

Retrokeittiö Katissa yhdistyy upeat tiikkipinnat, yön mustat huulletut ovet, vaalea VirrVarr laminaattitasot sekä kromiset sormikoukkuvetimet. Vinoliukuovikaapisto on myös aitoa retroa. Jääkaappi on Bompani 70 cm.

Huomaa ihana ruutumaalaus puulattiassa.

Suunnittelu Kati Kamppinen.

retro5_Jalokaluste.jpg

SUOMI100 Retrokeittiö

 HABITARE 2017-messuilla esittelemämme SUOMI100 RETROKEITTIÖ sykähdyttää suomalaisuuden ydintä: upeaa kotimaista muotoilua ja sinivalkoista värimaailmaa.

 

Turkoosi Retrokeittiö

 OMAKOTI 2017- messuilla esittelemämme Turkoosi Retrokeittiö

Piristä keittiötäsi raikkailla sävyillä retrohenkeen. Tilava Fulgorin 90 cm uuni ja induktiotaso näppärällä kaasupolttimolla antavat monipuoliset ja tunnelmalliset ruuanlaittomahdollisuudet. VirrVarr vaalea lamitaso tiikkireunalla ja tiikkilaatikot. Siinä herkkua kerrakseen :) 


Retrokeittiö Tarja

Kuvassa retrokeittiö Tarja. Harmaat huulletut ovet, valkoinen VirrVarr -laminaatti tammireunalla, lankavetimet, rst-pesupöytä. Siinä muutama yksityiskohta, joista Jalokalusteen retrokeittiö on tehty.

Retrokeittiö Tarja 02_Jalokaluste.jpg

HABITARESSA 2016 esittelemämme Retrokeittiö

Habitaren oliivinvihreässä Retrokeittiö Elinassa on huulletut ovat ja tiikkitankovetimet. Työtasossa on tiikkireunainen ruskea koiranluukuviollinen laminaattitaso.


Retromalli: Elina

Retromalli: Elina, beige.   Puuvetimet ja fiftarityylisen laminaattitason reuna tiikkiä, sormikoukkuvetimet. Ah, mikä ihanuus!

50-luvun keittiö Elina1_JALOKALUSTE.FI.jpg

Retro-malli: Tuulikki

Retro-malli: Tuulikki, vihreä.   Huulletut ovet, lankavetimet, rst-pesupöytä ja lattiaparketista viimeistelty fiftaritason etureuna.


Retro-malli: Helena

Retro-malli: Helena - siniharmaa. Puutankovetimet ja tasot koivua.