VANHANAJAN KEITTIÖT

Nykypäivän trendit kunnioittavat vanhaa ja kestävää. Ihmiset hakeutuvat juurilleen, myös sisustuksessa.

Klassisissa keittiömalleissa toteutuu perinteinen ulkonäkö ja nykyajan toiminnot. Laatikoiden etulaudat ja ovet istuvat kauniisti rungon sisään. Näkyviin jäävät sarananoiden tappiosat antavat säväyksen vanhanajan lehtisaranasta. 

Hyvin sommitellut kaapistot rytmittyvät tyylikkäästi ja kestävät katsetta ja aikaa. Vanhanajan keittiökalusteemme ovat arvokalusteita, jotka halutaan säilyttää ja kunnostaa vielä vuosikymmenienkin jälkeen.

Vanhanajan keittiöt 12.000 € - 35.000 € ->


Vanhanajan keittiömalli Sarlotta (lämmin ruoka -puoli)

Sarlotta keittiö2- Jalokaluste.jpg

Vanhanajan keittiö Sarlotassa on kartanotyyliä.

Täysin kunnostetussa kartanossa on sivusisäänkäynnin yhteydessä keittiö, jossa valmistetaan lämpimät ruuat. Seuraavassa huoneessa on suurempi tarjoilukeittiö, josta valmiit ruuat voidaan siirtää varsinaiseen ruokailutilaan.

Jalokalusteen valmistamissa kaapistoissa on tammipuulaatikot ja etupinnat ovat pensselimaalattu sävyllä Farrow & Ball French Grey. Tasot ovat kestävää ja helppohoitoista Frosty Carrina kvartsia matta hiottuna. Puujalat keventävät ikkunan poikki kulkevassa kaapistorivissä. Tasoon upotettu allas on keraaminen Blanco Idessa 6 S XL. Kookas lattialiesi on Lacanchen.

Tilasta puuttuu vielä vapaasti seisova jääkaappi, joka tulee kulmaukseen hellan oikealle puolelle.


Vanhanajan keittiömalli Sarlotta (tarjoilupuoli)

Sarlotta tarjoilukeittiö3 -Jalokaluste.jpg

Vanhanajan keittiö Sarlotan tarjoilupuoli on tilava.

Suurta kattokorkeutta on hyödynnetty oviaukon ylitse siirtyvillä yläkomeroilla, joille on kätevä pääsy Jalokalusteen tikaspuiden avulla. Tammipuun asettelu viinilokerissa, saarekkeen alaritilässä ja tikkaissa sekä puinen istuintuoli tuovat lämpöä keittiöön. Vasemmalla komeroissa ovat integroidut jääkaappi ja jääkaappipakastin. Integroitu apk on altaan vasemmalla puolella. Kaapiston sävy Farrow & Ball French Grey .

Pitkä posliiniallas on Shaw of Darwenin Butler 800. Tasot ja välitila kuten viereisen huoneen keittiössä Frosty Carrina kvartsia matta hiottuna ja antiikkireunoilla. Mikroaaltouuni on kätketty kätevästi klaffioven taakse. Kaikki tammipuulaatikot varustettu sormiliitoksin.

Vanhanajan vaatehuone, malli Sarlotta

Sarlotta vaatehuoneessa on tila otettu tehokkaasti säilytyskäyttöön korkeilla komeroilla, jotka hyödyntävät vaatehuoneen molemmat seinustat. Talon valkoiset jalkalistat kulkevat kaapistojen ympäri ja ‘irroittavat’ komerot kauniisti lankkulattiasta.

Komerot kätkevät huomaamattomasti taakseen sähkö- ja putkitekniikkaa.

Vanhanajan pesuallaskaapistot, malli Sarlotta

Sarlotta-allaskaapistoissa jatkuu talon kiintokalusteiden muotokieli ja tyyli samana. Ensimmäisessä kuvassa pyykinpesukone on integroitu kaapin sisään ja tammipuiset ritilät muodostavat hyllykön altaan alle.

Kartanon vanhan käytännön mukaisesti makuuhuoneissa on pienet pesuallaskaappit.

Altaat ovat Duravit Lov - sarjaa. Pensselimaalaukset Farrow & Ball Shaded White.


Vanhanajan keittiömalli Helen

Vanhanajan keittiö Helenissä on englantilaista tyyliä.

Pensselimaalatut pehmeät sävyt luovat harmonian mattamustan lieden ja kakluunin kanssa. Ikkunasta avautuu näkymä puutarhaan ja 72 cm syvä carrara kvartsitaso antaa tilaa ruuanlaitolle. Kvartsitasossa on antiikkimuotoreuna. Posliiniallas on englantilainen Shaw of Darwenin Douple Bowl 800. Lattialiesi kaasu- ja induktiotasoilla sekä huuva ovat italialaisen Ilven. Festivon 100 CF kylmiöpakastin on maalattu myös sävyyn. Vihertävä Morris & Co Pimpernel -tapetti takaseinällä. 


Vanhanajan säilytyskaapistot makuuhuoneessa

Kartano eleganssia. Vanhanajan Helen säilytyskaapistot sävytettynä englantilaisittain London Stone n:o 6. Kaapistot ovat sisältä valaistut sekä varustettu tankohissimekanismein.


Vanhanajan kylpyhuone-eleganssia

Kaapisto pensselimaalattu F&B  Brinjal 222. Taso ABL:n Botticino kvartsi 30mm.  Laatta sekä lattiassa että suihkutilan seinällä Roma calacatta ja muualla seinillä on kiiltävä Country vision laatta ABL:sta. 

Ja pikkuvessa:

Käsinmaalattu mustalila kaakeli on Rakennusapteekista ja tapetti on englantilainen Morris&co:n Bird and Pomegranate (Charcoal/Sage). Lattialaatta on espanjalainen Equipe Caprice Deco Flower Pastel Mate 20x20 ABL:stä. Jalokalusteen vanhanajan wc-kaapistomalli Helen.


Vanhanajan keittiömalli Natalia

Natalia1_Jalokaluste.jpg

Kylpyhuonealueet malli Natalia


Vanhanajan puukeittiö Sophia

Jalokalusteen Sofia keittiö koristaa upeata 1900-alkupuolen arvokiinteistöä.

Rimalevyrungot reunustavat kehysovia, jotka kätkevät taakseen modernia toiminnallisuutta ja tekniikkaa.

Pariovikomeron sisällä on paikka mikrolle, kätevästi poissa silmistä, mutta erittäin käytännöllisesti sijoitettuna. Syvät komerohyllyt toimivat aputasoina mikrolle.

Sidebyside jääkaappipakastin keskittyy korkean komeroryhmän keskelle nätisti. Huoneen korkeus pääsee oikeuksiinsa korkeissa komeroissa.

Apteekkarimekanismi on käden ulottuvilla jääkaapin oikealla puolella.

 

Seinäkaappien yläosat on valaistu koristeastioita varten. Sisäosat ovat valkopetsattua ja mattalakattua rimalevyä, joka tuo kauniisti esiin kaappien puumateriaalin. Tammipuiset laatikot korostavat puukeittiön tunnelmaa. Pitkä öljyvahattu tammitaso antaa reilusti laskutilaa.

 

Intran palkittu Eligo-allas on varustettu kosketuspainikkeilla, joilla ohjataan astianpesukoneventtiiliä, pohjaventtiiliä ja pohjaritilää. Kätevää Eligo-jakajaa siirtämällä voit portaattomasti jakaa altaan kahteen eri suuruiseen osaan haluamallasi tavalla.

Katso Eligo-allasalueen uudenlaiset käyttömahdollisuudet tästä: ELIGO .

Jalokaluste jälleenmyy Eligoa ja muita Intran tuotteita.

 

Taloon on johdettu maakaasu, joten iso kaasuliesitaso oli helppo päätös.

Lofran Dolce Vita 90 cm kaasuhella ja sähköuuni palvelevat isompaakin juhlaväkeä. Mustassa Dolce Vitassa on kauniit messinkiset nupit ja uunin luukun kahva. 6 poltinta kaasuhellassa takaa useamman pannun käytön samanaikaisesti. Klassisessa DolceVitassa on A-luokan sähköuuni kiertoilmalla. Uunissa 9 toimintoa, maksimilämpötila 250 °C. Teleskooppiohjaimet helpottaa ruoanvalmistusta. Uuniluukunlasi on kolminkertaista lasia ja uunissa viilennystuuletin.

Jalokaluste jälleenmyy italialaisen Lofran kodinkonetuotteita.

Puukeittiö Sophia 1 Jalokaluste.jpg

HABITARE 2017-messuilla esittelemämme vanhanajan keittiö

HABITARE 2017-messuilla esittelemämme vanhanajan keittiö keskiharmaalla sävyllä sekä antiikkipatinoiduilla pronssivetimillä. Tummat sävyt lisäävät arvokkuutta.


Hiilenmusta vanhanajan keittiö:

Hiilenmusta vanhanajan keittiö kuparivetimillä, kuparihanalla ja -altaalla yhdistettynä 50 mm paksuun betonitasoon luovat yhdessä jännää sekoitusta, joka sopisi moderniinkin asuntoon.


HABITARESSA 2016 esittelemämme Vanhanajan keittiö:

.

Vanhanajan keittiö Helmissä on kehysovessa kaunis muotoreuna ja taso Carrara-marmorista. Posliiniallas on Shaw of Darwenin Butler 600. Sähköuuni, kaasuliesi ja upea huuva ovat italialaisen Lofran muotoilua


Vanhanajan keittiömalli Helmi III


Vanhanajan keittiömalli Helmi II


Vanhanajan keittiömalli Helmi


Vanhanajan keittiömalli Aino